Catering med danska smörrebröd – gläder Halmstadborna ;)

Sedan starten 2013, med tillverkning utav läckra smörrebröd ute på Flygstaden, har konceptet med försäljning i smörrebrödets lilla friggebod och stuga på Kvarndsvägen 6 ändrats något.

Idag är det endast förbeställningar som gäller och catering, till stor glädje för alla Halmstadbor med omnejd. Catering på förbeställda smörrebröd har tagits emot med glädje utav smörrebrödets alla kunder, här garanteras pinfärska smörrebröd tillverkade nästintill i samma ögonblick de skall levereras och avnjutas.

Att det sedan är betydligt smidigare att hantera för Perikles med personal, är också uppskattat internt, och nöjda och belåtna medarbetare gör säkerligen smörrebröden än mer läckra.

Idag handlar många utav de större företagen på industriområdena utav oss, men även de centralt belägna. Utöver det är det många föreningar utav de alla slag som handlar. Populärast idag är utan tvekan smörrebrödets Halmstadfavorit… Pizzakillern… en 20-pack med 5 blandade smörrebröd för 4-6 personer för 495 kronor.

Mindre enheter som är populära är smörrebrödets 3- och 4-pack… de som är lite mindre i maten väljer ibland vår 2-pack.

Så alla företagare och föreningar av alla de slag i Halmstad, stora som små, slå Perikles en signal och förbeställ på 0735-133 111, helst en dag innan… så dyker han upp enligt överenskommelsen, antingen på plats hos kund eller i lilla stugan.

Hilsen Perikles ;)